Billig rejse til romantiske Paris (fra 649 kr.)

Nu har du endelig muligheden for at komme på en meget billig rejse til fantastiske og romantiske Paris. Det er muligt at rejse for helt ned til 649 kroner, så hvis du mangler en rejse til dit sabbatår eller lignende, så kan du starte med en kort lille tur til Paris for at teste, hvordan du har det med at rejse sammen eller alene.

I denne rejse til priser fra 649 kr. vil du kunne tilbringe 3, 4 eller 5 dage i det romantiske Pris. Du kommer til at bo på Hotel Glaslow Monceau, og du vil få en dejlig lækker morgenmad hver eneste morgen samt en hyggelig lille sejltur på Seinen. Bedre bliver det bare ikke til den pris!

Dette er inkluderet i prisen:

  • 2-4 overnatninger på et dobbeltværelse på et 3-stjernet hotel
  • Morgenmad hver eneste morgen
  • Omkring 2 timers sejltur på Seinen

Pris: fra 649 kr.

Book før den er udsolgt

Derfor Paris

Paris er den franske hovedstad, der altid vil fortjene et besøg. Det selvfølgelig ikke kun på grund af de meget kendte seværdigheder som eksempelvis Eiffeltårnet og Triumfbuen. Paris har faktisk verdens bedste køkken, og byen er kendt for romantikken. Derfor er det meget oplagt at tage til Paris på en kæreste rejse. Der er masser af seværdigheder i Paris, derfor handler det bare om at komme afsted i en fart.