Billig rejse til Caribien med fly (fra 9000 kr.)

Har du som mange andre drømt om at komme på ferie til Caribien, men det koster normalt bare kassen? Hvis du kan svare ja til det spørgsmål, så vil du helt sikkert blive glad for nedenstående rejse til den Dominikanske Republik, der ligger i Caribien. Tilbuddet inkluderer blandt andet muligheden for at være på ferie i 7, 10 eller 14 dage.

Disse lækre ting kan du komme til at opleve, hvis du rejser til den Dominikanske Republik: hvide sandstrande, havet er turkisblåt og en masse palmetræer. Hvis du drømmer om at komme langt væk fra virkeligheden og Danmark, så er dette for dig. Fik vi nævnt, at du kan slippe med omkring 9000 kroner for rejsen? Det er et røverkøb. Normalt kan du ikke engang få flybilletter til den pris, men de er faktisk inkluderet.

Rejsen inkluderer følgende ting: vælg mellem 7, 10 eller 14 overnatninger i et lækkert dobbeltværelse på hotellet Arena Blanca, hotellet er all-inclusive (spis hvad du kan), underholdning samt sportsaktiviteter, fly tur-retur fra enten København eller Hamborg, du får muligheden for at have 8 kilo håndbagage med og hele 23 kilo indtjekket bagage.

Pris: starter ved 9000 kroner (røverkøb!)

Book før den er udsolgt